SPECIJALNI SUD U BEOGRADU

Prekinuto suđenje Belivukovom klanu: Rodici brutalno ubijenog Ljepoje pozlilo

Lalić je i danas kao i jučer jer je priznao krivicu sjedio izdvojeno od ostalih optuženih, u dijelu sudnice gdje sjede advokati

Veljko Belivuk: Pozlilo rodici ubijenog Belivuka. AGENCIJE

S. S.

7.7.2022

Pred Specijalnim sudom u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkiviću i ostalim optuženima za pet brutalnih ubistava, otmice i silovanje.

U toku je pauza na suđenju u Beogradu, a kako Kurir saznaje, suđenje je prekinuto prije predviđene pauze, jer je rodica pokojnog Milana Ljepoje zatražila da izađe do toaleta, jer joj nije dobro.

Advokati su, kako Kurir saznaje i danas nastavili sa iznošenjem uvodnih izlaganja, u kojima su osporavali Sky komunikaciju kao jedan od ključnih dokaza. Naš izvor otkriva, da uvodno izlaganje nije iznijela advokatica Srđana Lalića, Mia Todorović.

- Moj klijent je priznao krivicu, nemam šta da kažem - rekla je navodno ona. Lalićeva advokatica je rekla i da je saglasna sa dokazima tužilaštva.

Inače, Lalić je i danas kao i jučer jer je priznao krivicu sjedio izdvojeno od ostalih optuženih, u dijelu sudnice gdje sjede advokati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.