STROGE MJERE

Klan Velje Nevolje stigao u Specijalni sud u Beogradu: Policija naoružana dugim cijevima

Optuženi bi danas trebalo da se izjasne o još dva surova ubistva koja im se stavljaju na teret, Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića

Policija na ulicama, Marko Miljković i Velja Nevolja. PRINTSCREEN / AGENCIJE

A. O. / Nova.rs

5.9.2022

U Specijalni sud u Beogradu, u Ustaničkoj, Veljko Belivuk i članovi njegovog ozloglašenog klana dovedeni su danas uz stroge mjere obezbjeđenja, piše Nova.rs.

Sve je spremno za početak suđenja Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalim optuženim članovima jednog od najsurovijih klanova u historiji srbijanskog kriminala.

Belivuk i ostali optuženi, kao i okrivljeni svjedoci, sprovedeni su uz stroge mjere obezbjeđenja, kolona vozila žandarmerije dovezla ih je pod rotacijom do kapije dvorišta Specijalnog suda u Ustaničkoj, a pripadnici policije naoružani su dugim cijevima.

Optuženi bi danas trebalo da se izjasne o još dva surova ubistva koja im se stavljaju na teret, Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića.

U Specijalni sud došli su i advokati odbrane, ali i pravni zastupnici svjedoka okrivljenih i porodice žrtava, među njima i advokat Ivan Ninić koji zastupa porodicu ubijenog Gorana Mihajlovića.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.