U DEVETOM MJESECU TRUDNOĆE

Šokantni detalji: Trudnicu koja se zapalila u selu kod Čačka muž maltretirao godinama

Kako kaže sagovornik Nove.rs, P. J. je notorni alkoholičar koji je tukao nevjenčanu suprugu

Sa opekotinama stomaka, ruku i nogu najprije je smještena u jedinicu intenzivnog liječenja. Ilustracija

H. J. I. / Nova.rs

16.9.2022

Trudnica Ivana G. koja je pokušala da se zapali jutros u selu Bresnica kod Čačka u Srbiji, dugo unazad je trpjela maltretiranje od strane svog nevjenčanog supruga P.J. koji je star oko 60 godina, saznaje Nova.rs.

Kako saznaju, I.G. je ranije bila udata, ima troje djece iz prvog braka, a najvjerovatnije zbog porodičnih problema je napustila prvog supruga. Nakon nekog vremena počela je da živi sa P. J. 

Kako kaže sagovornik Nove.rs, P. J. je notorni alkoholičar koji je tukao nevjenčanu suprugu.


- Njega je napustila i prva žena i otišla od siledžije. Za sada nije poznato da li se troje djece nalaze u Bresnici i sa kim djeca žive - ispričao je sagovornik.

Nesrećna žena se jednom vraćala kod roditelja, kako nezvanično Nova.rs saznaje, u Ivanjicu. Međutim, ponovo je bila prinuđena da se vrati kod nasilnika. Naši sagovornici pretpostavljaju da je i u svojoj kući imala teškoće.

Podsjećanja radi, I.G. se polila benzinom i pokušala samoubistvo. Sa opekotinama stomaka, ruku i nogu najprije je smještena u jedinicu intenzivnog liječenja, a zatim je nakon opservacije upućena u Klinički centar Kragujevac na dalje liječenje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.