ALEKSANDAR TRNINIĆ

U PU Bosanska Gradiška saslušan kandidat za poslanika u NSRS: Policija pronašla 10.000 eura i promotivni materijal

Novac je pronađen u apoenima od 100 eura

Aleksandar Trninić. Srpskainfo

H. J. I.

23.9.2022

Četiri osobe saslušane su noćas u Policijskoj upravi Bosanska Gradiška i kod njih je pronađeno 10.000 eura i promotivni materijal stranke SDS, saznaje Srpskainfo. 

Saslušani su Dejan Slijepčević iz Novog Sada, nosilac liste SDS-a Aleksandar Trninić iz Laktaša, policajac iz Novog Sada i još jedna osoba.


Dva sumnjiva vozila

Kako Srpskainfo saznaje, policija je primijetila dva sumnjiva vozila u gradu, pa su ih zaustavili.

– Radilo se o vozilu "BMW" registarskih oznaka iz Srbije i "Audi" naših tablica. U vozilu su zatečene pomenute osobe, oko 10.000 eura i promotivni materijal SDS i leci na ime Aleksandra Trninića koji je kandidat za NSRS – rekao je izvor Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Bosanska Gradiška su rekli da su u večernjim časovima zaustavili i izvršili kontrolu dva vozila na području Bosanske Gradiške, prilikom kojih je u jednom od vozila pronađeno oko 10.000 eura u apoenima od 100 eura i promotivni materijal jedne političke partije.


Obavljen informativni razgovor

– Imajući u vidu navedene okolnosti, M.N. iz A.Đ. iz Novog Sada, A.T. iz Laktaša i D.S. iz Gacka su saslušani u Policijskoj upravi Bosanska Gradiška, a o cijelom događaju je obaviješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka – pojasnili su u policiji.

Nakon uzetih izjava i informativnog razgovora, oni su napustili Policijsku upravu Bosanska Gradiška.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.