OBAVLJEN UVIĐAJ

Teška nesreća kod Prnjavora: U sudaru Golfa i kamiona poginula djevojka (25) iz Srpca

Naložena je i obdukcija tijela smrtno stradale

S mjesta nesreće. Prnjavorinfo

B. C.

20.6.2023

Na putnom pravcu Gornja Vijaka-Čelinac, u mjestu Drenova, Grad Prnjavor, 20. juna 2023. godine, oko sedam sati,  dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice smrtno nastradalo, saopćeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

- U saobraćajnoj nesreći učestvovali su putničko motorno vozilo marke Golf, kojim je upravljala Gordana Cvijanović, rođena 1998. godine, nastanjena u Srpcu i teretno vozilo marke Mercedes kojim je upravljao Goran Đukić, rođen 1999. godine, nastanjen u Vukosavlju. Prilikom saobraćajne nesreće smrtno je nastradala Gordana Cvijanović - navodi se u saopćenju.

Uviđaj na mjestu nesreće obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Igor Cimeša, zajedno sa službenicima Policijske stanice Prnjavor.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.      

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.