NA RASKRSNICI U SARAJEVU

Teretno vozilo udarilo ženu na romobilu: Obratila se ljekarima zbog frakture palca

Policija je obavila uviđaj

Policija obavila uviđaj. Avaz

B. C.

4.9.2023

Operativni centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo  jučer je u 20:30 sati obaviješten da se u Opću bolnicu „Prim. dr. Abdulah Nakaš“ u Sarajevu, zbog ukazivanja ljekarske pomoći obratila Dž.R. (43), iz Sarajevu.

Zadobila teške tjelesne povrede

Ona je  izjavila da je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila prethodnog dana u 15:45 sati, na kolovozu raskrsnice ulica Kranjčevićeva i Tešanjska, općina Centar Sarajevo. 

Tom prilikom ljekar je konstatovao da je 43-godišnjakinja zadobila teške tjelesne povrede (fraktura palca), nakon čega je upućena na kućno liječenje. 

Rasvijetljena nezgoda

- Predeuzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju ove saobraćajne nezgode, policijski službenici su došli do saznanja da je na navedenom lokalitetu došlo do udara i obaranja na kolovoz Dž.R. koja se prevozila električnim romobilom, od strane teretnog motornog vozila VW UP, kojim je upravljao H.M., rođen 1982. godine, nastanjen u Sarajevu. Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo- saopćeno je iz MUP-a KS.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.