U NASELJU MILADIJE

Policija potvrdila pisanje "Avaza": Kod Tuzle ubijen muškarac

Iako su se pojavile informacije da je ubijena žena, što su pojedini mediji i objavili, "Avaz" je objavio da je riječ o muškarcu

Sa lica mjesta. A. Bešić

E. Ć.

30.9.2023

U naselju Miladije kod Tuzle večeras se dogodilo ubistvo, a stradao je muškarac, ranije je objavio portal "Avaza".

Ovo ubistvo je potreslo Tuzlu, a o svemu su se oglasili iz tuzlanske policije. 

- Dana 30. 09. 2023. godine, oko 19:40 sati, PS Zapad/PU Tuzla, prijavljeno je da se u stanu u Ul. Mitra Trifunovića Uče, u naselju Miladije u Tuzli, dogodilo pucanje iz vatrenog oružja.

Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja upućeni su policijski službenici PS Zapad, te i dežurna ekipa SHMP Doma zdravlja Tuzla, kojom prilikom je na mjestu događaja zatečeno beživotno tijelo, zasada NN muške osobe čiju smrt je potvrdio dežurni ljekar SHMP DZ Tuzla.

Na licu mjesta nalaze se dežurna Tužiteljica KTTK-a, koja rukovodi uviđajem, kao i uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije, Odsjeka za opći kriminalitet i Odsjeka za kriminalističku tehniku i kdz zaštitu, te se po nalogu Tužiteljice preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja - saopćeno je iz MUP-a Tuzlanskog kantona.

Iako su se pojavile informacije da je ubijena žena, što su pojedini mediji i objavili, "Avaz" je objavio da je riječ o muškarcu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.