IZVRŠENI PRETRESI

Dvije osobe uhapšene u Doboju i Tesliću: Zaplijenjena određena količina spida i marihuane

Oduzete dvije vage za precizno mjerenje i drugi predmeti koji služe za konzumiranje droge

Oduzeta droga. MUP RS

B. C.

6.10.2023

Policija je u Doboju uhapsila  M.N. i O.C. kod kojih je pronašla marihuanu i spid, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Navedena lica uhapšena su jučer, a policija je pronašla vrećicu koju je odbacilo lice M.N. sa 14 paketića spida od 21,9 grama i jedan paketić marihuane od 0,8 grama.

Pretres porodične kuće 

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju izvršen je pretres porodične kuće i drugih prostorija koje koristi lice M.N, kao i lica koja su zatečena u kući, prilikom čega je pronađeno i oduzeto 2,6 grama linije spida, 0,8 grama spida u otvorenom paketiću, dvije vage za precizno mjerenje i drugi predmeti koji služe za konzumiranje droge.

Lice M.N. je uz izvještaj o izvršenim krivičnim djelima predato u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj, a lice O.C. je sankcionisano zbog počinjenog prekršaja ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

Policija kontrolisala automobil

Policija je juče u Tesliću kontrolisala automobil kojim je upravljalo lice D.P. iz Teslića kod koga je pronađeno i oduzeto šest paketića marihuane ukupne težine od 26,4 grama i jedan paketić spida ukupne težine od 5,7 grama.

Protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.