SLAVILI ROĐENDAN

Tukao se s braćom u dobojskoj kafani: Sadmir izboden nožem u grudi i stomak

Povrijeđeni zadržan u bolnici

Intervenirala policija u Doboju. Avaz

B. C. / Nezavisne novine

15.1.2024

Sadmir Dž. (44) uboden je tri puta nožem u grudi i jednom u stomak u tučnjavi s braćom Ibrom O. (38) iz Doboja i Šefikom Š. (43) koji ima državljanstvo SAD, potvrđeno je nezvanično "Nezavisnim novinama".

Isprovocirao braću

Ovaj nemili događaj se desilo 13. januara u kasnim satima tokom proslave rođendana u jednom lokalu, a kako nezvanično saznaju "Nezavisne", Sadmir je rekao braći nešto što ih je naljutilo i došlo je do svađe i tučnjave. Tokom obračuna jedan od braće je potegao nož i izbo Sadmira Dž.

Iz Policijske uprave Doboj kazali su da su u nedelju, oko tri sata uhaspili I.O. iz Doboja i Š.Š. državljanina SAD zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška tjelesna povreda.

Naime, Policijskoj stanici Doboj 1, 13. januara 2024. godine oko 23:10 sati prijavljeno je da je u jednom ugostiteljskom objektu u Doboju došlo do fizičkog obračuna između navedenih lica i lica S.Dž. s područja grada Doboja, pri čemu je S.Dž. zadobio teške tjelesne povrede, usljed upotrebe hladnog oružja.

Bit će dostavljen izvještaj

- Povrijeđeno lice je zadržano na liječenju u bolnici Sveti apostol Luka u Doboju - kazali su iz PU Doboj.

Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj bit će dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu protiv navedenih lica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.