ZADRŽANI U POLICIJI

Dvojica uhapšena u Mostaru prilikom kupoprodaje droge

Vozač iz Hadžića predao dva paketića spida

Privedeno više osoba. Avaz

B. C.

21.2.2024

Pripadnici Odjeljenja za posebne namjene, Sektora kriminalističke policije MUP-a HNK jučer su na gradskom području Mostar Jugozapad pri kupoprodaji droge zatekli S.G. (1976) i T.T. (1984), svi iz Mostara.

Uz potvrdu su izuzeti biljna materija, praškasta materija i jedan mobitel. S.G. i T.T. su lišeni slobode, te je nad njima urađena kriminalistička obrada, a s navedenim upoznat nadležni tužilac.

Istog dana pripadnici PS Mostar Centar su na gradskom području Mostar Stari grad, u parkiranom vozilu marke BMW, zatekli R.R. (2000) i A.D. (1986), svi iz Mostara. Tom prilikom je od R.R. izuzet jedan džoint i jedna kesica sa sadržajem nepoznate biljne materije.

Pripadnici PS Konjic su u mjestu Bradina, u parkiranom vozilu marke Renault Laguna, zatekli S.M. (1998) iz Hadžića koji je tom prilikom dobrovoljno predao 2 pvc smotuljka sa neutvrđenom količinom bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Speed. S.M. je lišen slobode, te je nad istim urađena kriminalistička obrada.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.