SRBIJA

Jeziv prizor kod Varvarina: Dva mladića povrijeđena u teškom udesu, dijelovi vozila rasuti na sve strane

Prema nezvaničnim informacijama vozač putničkog vozila marke Opel u jednom trenutku izgubio je kontrolu nad automobilom i sletio s puta

Teška nesreća. Facebook

Z. K.

24.2.2024

Dvije mlađe, muške osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 17.20 u varvarinskom selu Bošnjane u Srbiji, saznaje RTK. 

Prema nezvaničnim informacijama vozač putničkog vozila marke Opel kruševačkih registarskih oznaka, u jednom trenutku izgubio je kontrolu nad automobilom i sletio s puta.

Tom prilikom vozilo je udarilo u ogradu pored puta i prevrnulo se na bok. Pored vozača starog 29 godina iz Konjuha kod Kruševca, u trenutku nezgode bio je i suvozač star 23 godine iz Kruševca.

Obojica su zadobili povrede, čiji stepen u ovom momentu nije poznat. Povrijeđeni mladići su vozilima Hitne pomoći transportirani u najbliže zdravstvene ustanove radi dijagnostike i ukazivanja medicinske pomoći.

Kako se nezvanično saznaje, alko-testiranjem kod vozača je utvrđena teška alkoholiziranost sa više od 2 promila alkohola u organizmu. Prizor na licu mjesta je jeziv, vozilo je potpuno uništeno, a dijelovi auta rasuti su na sve strane.

Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici Saobraćajne policije, a o događaju je obavješteno i Osnovno javno tužilaštvo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.