JEDAN PRUŽAO OTPOR

U Bijeljini uhapšene četiri osobe: Oduzeta oprema za falsifikovanje isprava, policajac povrijeđen

Pronađeni marihuana i digitalna vaga

Akcija policije u Bijeljini. Avaz

B. C.

16.3.2024

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina uhapsili su četiri osobe iz ovog grada zbog ometanja službenih lica u obavljanju posla, prilikom čega je jedan policajac lakše povrijeđen.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini i pod nadzorom nadležnog tužilaštva pretreseni su stan i druge prostorije, kao i vozila u Bijeljini, koje koriste M.P, S.P, D.P. i M.P.

Tom prilikom je pronađena i oduzeta kompletna oprema za falsifikovanje isprava, oko 100 grama marihuane, kao i digitalna vaga za precizno mjerenje.

– M.P. nije postupao po naređenju policajaca i pružalo je aktivan otpor, te je lakše povrijedio policajca, dok su D.P. i S.P, nastanjena na istoj adresi, pružala otpor i ometala policijske službenike u obavljanu posla – saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini naredio je da protiv ovih osoba budu dostavljeni izvještaji za počinjena krivična djela falsifikovanje isprave, neovlaštena proizvodnja i promet droga i sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.