UHAPŠENO DVOJE

Banjalučani obili kuću u Kotor Varoši: Ukrali novac, nakit i pištolj

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotor Varoši obavljeni su pretresi na području Čelinca i Banje Luke su pronađeni predmeti koji potiču iz djela

Policija rasvijetlila slučaj. Facebook

N. H.

16.4.2024

Policija u Kotor Varoši uhapsila je G. M. i Lj. Đ. iz Banje Luke zbog postojanja sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa, dok se za trećim osumnjičenim traga.

G. M. i LJ. Đ. se sumnjiče da su navedeno krivično djelo počinili na području Kotor Varoši, tako što su uz upotrebu fizičke snage i alata provalili u kuću i ukrali pištolj, nakit, telefone i druge predmete, piše "Glas Kotor-Varoša".

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotor Varoši, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca OJT Banja Luka, obavljeni su pretresi na području Čelinca i Banje Luke. Tom prilikom su pronađeni predmeti koji potiču iz navedenog krivičnog djela.

Sve mjere i radnje su poduzete pod nadzorom dežurnog tužioca OJT Banjaluka, a nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta, protiv navedenih lica će OJT Banja Luka biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.