NIJE SVE KAKO SE ČINI

Saveznik ili neprijatelj: Šta princ Čarls zaista misli o snahi Megan

Princ Čarls navodno je potajno zgrožen Meganinom porodicom i stalnim skandalima koji ih prate

Dž. B. / Avaz.ba

9.10.2019

Nakon što su Megan Markl (Meghan Markle) i princ Hari (Harry) objavili rat medijima i podigli čak dvije tužbe protiv tri britanska tabloida, oglasio se blizak prijatelj princa Čarlsa (Charles) Niki Haslam (Nicky), koji je otkrio šta prestolonasljednik zapravo misli o svojoj snahi Megan i njenoj problematičnoj porodici.  

Čak je pratio i do oltara kada se udavala za Harija. Agencije

Čarls je do sada u medijima prikazivan kao veliki prijatelj Megan, čak je pratio i do oltara kada se udavala za Harija. Navodno je bio voljan popuniti prazninu u njenom životu koja je nastala kada je raskinula sve odnose sa svojim ocem Tomasom Marklom (Thomasom Markleom), a šuškalo se i kako je šarmantna Amerikanka Čarlsu mnogo draža od Kejt Midlton (Kate Middleton), odabranice njegovog sina Vilijama (Williama).

Ipak, sada Haslam tvrdi nešto potpuno suprotno. Princ Čarls navodno je potajno zgrožen Meganinom porodicom i stalnim skandalima koji ih prate. Amerikanki nije znao kako pristupiti jer je njeno porijeklo u njegovim očima toliko "obično" da je dugo mislio kako neće imati baš nijednu zajedničku temu.

Haslam je potomak kraljice Viktorije, a njegova porodica generacijama je usko povezana s Bakingemskom palačom. Odrastao je s princom Čarlsom te spada u njegov najuži krug prijatelja, pa su njegove riječi u britanskim medijima uzete ozbiljno.

Megan Markl i Princ Hari: Pod lupom javnosti. Agencije

Otkrio je i kako je Čarls bio presretan jer Tomas Markl (Thomas) nije došao na vjenčanje svoje kćerke. Osoba koja je u posljednje tri godine stvorila tolike probleme za Megan i Harija definitivno ne bi bila dobrodošla.

Iako je bio dosta grub i prema Megan, nazvavši je djevojkom jeftinog stila i groznog ukusa, pohvalio je Meganinu majku Doriju i priznao kako je gospođa Ragland prava dama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.