ALINA KABAJEVA

Putinova navodna ljubavnica pojavila se prvi put u javnosti, okružena djecom

S obzirom na to da su zapadni mediji pisali da se Alina skriva u Švicarskoj ili u sibirskom nuklearnom bunkeru, očito je da se ovim njenim pojavljivanjem željelo poslati poruku da dijeli sudbinu svojih sunarodnjaka

Alina Kabajeva. Agencije

H. J. I.

25.4.2022

Alina Kabajeva, navodna ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina, vodila je domoljubni baletni festival gimnastike. Bilo je to njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je Rusija napala Ukrajinu.

Zlatna olimpijka pozirala je s djevojčicama, odjevena u rozu haljinu na preklop s bijelim cvjetićima. Za to vrijeme svirale su domoljubne pjesme, a oko njih nalazio se ispisani simbol Z.

Na festivalu je snimljena i emisija, koja će se emitirati 8. maja.

Zlatna olimpijka pozirala sa djevojčicama. Agencije

S obzirom na to da su zapadni mediji pisali da se Alina skriva u Švicarskoj ili u sibirskom nuklearnom bunkeru, očito je da se ovim njenim pojavljivanjem željelo poslati poruku da dijeli sudbinu svojih sunarodnjaka.

- Ova proslava nije samo za cijelu zemlju, ovo je praznik za svaku porodicu. Svaka porodica ima svoju ratnu priču. I ne smijemo je zaboraviti, već je prenositi s koljena na koljeno - rekla je.

Ranije se Alina pojavila na treningu juniorske ritmičke gimnastike.

Zlatna olimpijka pozirala sa djevojčicama. Agencije

Strani mediji poput Daily Maila zbog novih fotografija nagađaju da je Alina bila na botoksu i filerima. O Alininom pojavljivanju u javnosti pisao je i ruski Cosmopolitan.

Objavili su članak pod naslovom "Nova fotografija Aline Kabajeve: Obožavatelji je nisu prepoznali". Oni su, ne spominjući Putina, napisali da je Alina "jedna od najmisterioznijih i tajnovitijih žena u Rusiji".

- Nešto se zaista promijenilo na njenom licu... Legendarna sportašica bila je primjetno ljepša. Smiješno je što je neki obožavatelji na ovoj fotografiji nisu prepoznali - piše o njoj ruski Cosmopolitan. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.