BROJNE REAKCIJE

Nakon što mu je vratio profil na Twitteru: Mask provokativnom fotografijom poslao poruku Trampu

I ne uvedi nas u iskušenje... - napisao je uz fotografiju gdje je prikazan muškarac, koji se moli kako ne bi upao u iskušenje pred njim

Mask: Pokušava potaći Trampa da ponovo postane aktivan na Twitteru. AP / AA

H. J. I.

21.11.2022

Multimilijarder Ilon Mask (Elon Musk), novi vlasnik popularne društvene mreže Twitter, vratio je profil bivšem predsjedniku SAD Donaldu Trampu (Trump). 

Sada, Mask pokušava potaći Trampa da ponovo postane aktivan na Twitteru. Posljednjom objavom Mask se naročito potrudio da iskaže svoju maštu. On je na svom profilu podijelio provokativnu fotografiju uz citat iz Biblije. 

- I ne uvedi nas u iskušenje... - napisao je uz fotografiju gdje je prikazan muškarac, koji se moli kako ne bi upao u iskušenje pred njim.

Svoju verziju objave, Mask je upotpunio logom Twittera koji je stavio na zadnjicu žene, dok je na muškarca koji se moli napisao "Donald Tramp".

Komentari ispod objave su se samo nizali. Neki su nastavili da se šale na isti račun kao Mask, dok su drugi istakli da je njegova objava neprimjerena. 

Podsjećamo, Tramp banovan s Twittera 6. januara prošle godine kada se desio napad njegovih pristalica na zgradu Kongresa. Na pitanje da li se planira vratiti na Twitter, kratko je odgovorio kako "ne vidi nikakav razlog za to".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.