BAKINGEMSKA PALAČA U ŠOKU

Dokumenti otkrili novi skandal: Žrtva optužila princa Endrjua da joj je platio 15.000 dolara za seks, kad je imala 17 godina

U iskazu iz 2015. godine, Đufre je upitana o tome da je provela vrijeme sa vojvodom od Jorka 2001. godine

Princ Endrju, Virdžinija Đufre i Gislejn Maksvel. Platforma X

N. H.

10.1.2024

Sudski dokumenti su otkrili da je Virdžinija Đufre (Virginia Giuffre), tužiteljica princa Endrjua (Andrew), kazala je da joj je Džefri Epstin (Jeffrey Epstein) platio 15.000 dolara kako bi imala seks sa vojvodom od Jorka kada je imala samo 17 godina. 

 Najnoviji su to dokazi u vezi sa tužbom Đufre za klevetu protiv Epstinove bivše djevojke i dugogodišnje saradnice Gislejn Maksvel (Ghislaine Maxwell), koja je podnesena 2015. godine, a riješena dvije kasnije. 

U iskazu iz 2015. godine, Đufre je upitana o tome da je provela vrijeme sa vojvodom od Jorka 2001. godine. 

- Da li vam je Džefri Epstin platio 10 do 15.000 dolara ili neko u njegovo ime za seks sa princem Endrjuom? - upitana je, na šta je dala potvrdan odgovor, rekavši da je dobila 15.000 dolara i da ne zna koliko je ekvivalentno funti, pošto je bila isplaćena u dolarima. 

Princ Endrju je negirao bilo kakvu nepravdu i tvrdio da je nikada nije susreo, a nakon toga je upitana da li je platila porez na novac, na šta je odgovorila kratko "ne". 

Nije poznato na koji je od tri slučaja (London, Nju Jork ili Epstinov privatni otok) Đufre mislila kada je tvrdila da je imala seks s članom kraljevske porodice Velike Britanije. 

Vojvoda je platio milion funti kako bi riješio odvojeni postupak s Đufre, koja ga je optužila da ju je seksualno napastvovao u tri navrata. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.