HRVATSKA

Korona party u izbornoj noći: Gdje je razmak, gdje su maske?

Članovi istog tog Stožera razgaljeno su se veselili, plesali, družili i uživali u noći izborne pobjede u neposrednoj blizini jedni drugih

Avaz.ba

7.7.2020

Izborna noć. Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatska javnost, ali i region, je mogla pratii putem medija kako kandidati za Sabor uredno ignoriraju mjere koje preporučuje Stožer civilne zaštite, piše 24 sata.hr.

- Je*iga, dečki, budite malo relaksirani. Sad kad smo pobijedili može lakše - opušteno je dobacio Andrej Plenković zaštitarima na ulazu u izborni stožer HDZ-a.

Urgirao je pred ulazom u Arheološki muzej neposredno nakon 21 sat i nakon prvih izlaznih anketa, kad je već bilo jasno da će HDZ odnijeti premoćnu pobjedu na parlamentarnim izborima

Bezbrižno je osiguranju poručio da puštaju i ljude bez akreditacija. Ovaj velikodušni trenutak bio je samo jedan od najupečatljivijih kadrova apsolutnog nepoštivanja mjera fizičke distance i svega onoga na čemu Stožer civilne zaštite već mjesecima inzistira.

Članovi istog tog Stožera razgaljeno su se veselili, plesali, družili i uživali u noći izborne pobjede u neposrednoj blizini jedni drugih. 

Gotovo ista situacija, s manje ili više radosti na licima, bila je i u većini ostalih stožera. Nije bilo maski, nije bilo distance, nije bilo mjera opreza.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.