POLICIJA GA TERETI

Nijemac krišom snimao djecu bez odjeće na plaži: Kameru sakrio u hemijskoj olovci

Počinio kazneno djelo

Materijalni dokazi. RH MUP

Avaz.ba

21.7.2020

Policija tereti Nijemca (44) da je na plaži i kod bazena u jednom turističkom naselju na području Rovinja s kamerom u hemijskoj olovci snimao i fotografisao djecu bez odjeće .

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, rovinjska je policija utvrdila da je 44-godišnji njemački državljanin počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju.

Muškarca se tereti da je 18. srpnja tijekom dana, na plaži i kod bazena u turističkom naselju na području Rovinja, unatoč zabrani snimanja i fotografiranja, s kamerom koja je integrirana u kemijsku olovku snimao i fotografirao djecu bez odjeće.

Njegovo sumnjivo ponašanje primijetio je gost kampa koji je obavijestio zaštitara, a ubrzo je na mjesto događaja pristigla i policija. Od muškarca su oduzeli kameru, dva mobitela i prijenosno računalo, te su policijski službenici pretražili vozilo i snimljeni materijal.

Budući da je utvrđeno da je počinio kazneno djelo, policija ga 19. srpnja u večernjim satima privela uz kaznenu prijavu u pritvorsku jedinicu PU istarske - prenosi 24 sata.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.