GLUMICA I PSIHOLOG

Merima Isaković: Branislav Lečić je opasan za mlade žene, mora se zaustaviti nasilnik

Merima Isaković je za Nedeljnik rekla i da Danijela ima još dokumentovanog materijala i audio-snimaka koji svjedoče o Lečićevom nasilnom ponašanju

Merima Isaković: Poslije 43 godine priznala da ju je Lečić pokušao silovati. Avaz

E. T. / Kurir

27.5.2021

Bivša glumica, a sada psiholog Merima Isaković tvrdi da je dostavila tužilaštvu pismo u kome je navela da postoje svjedoci koji bi mogli da govore o tome kako ih je glumac Branislav Lečić seksualno uznemiravao!

Glumica, koja je poslije 43 godine priznala da je Lečić pokušao da je siluje, u intervjuu za Nedeljnik objašnjava da joj se javilo nekoliko žena koje su, kako kaže, također žrtve glumca, a koje su spremne da pred tužilaštvom svjedoče u slučaju koji je u martu protiv njega pokrenula koleginica Danijela Štajnfeld, optuživši ga za silovanje.

- Sve su u to vrijeme bile studentice i imale su između 20 i 24 godine, one se međusobno ne poznaju, ali njihove priče imaju mnogo sličnosti u opisu njegovog nasilnog i manipulativnog ponašanja. Voljne su da svjedoče pred tužilaštvom, ali samo pod uslovom da njihov identitet ostane u tajnosti. Naglasile su da ga se boje - rekla je Isaković.

Merima Isaković je za Nedeljnik rekla i da Danijela ima još dokumentovanog materijala i audio-snimaka koji svjedoče o Lečićevom nasilnom ponašanju. 

Branislav Lečić saslušan je ranije u policiji povodom optužbi Danijele Štajnfeld da ju je 2012. silovao. Negirao je optužbe i prošao poligraf.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.