PREMIJER HRVATSKE

Plenković čestitao Ramazanski bajram: RH primjer integracije Islamske zajednice

Vjerujem da ćemo kontinuiranom suradnjom i uzajamnim uvažavanjem pridonijeti daljnjem jačanju međusobnog prijateljstva i kvalitetnog zajedničkog života, naveo je Plenković

Plenković: Od srca čestitam Ramazanski bajram. Arhiv

A. Č. / Fena

2.5.2022

Hrvatski premijer Andrej Plenković je predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftiji Azizu ef. Hasanoviću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti čestitao Ramazanski bajram, označivši Hrvatsku kao primjer integracije islamske zajednice u društvo.

- Uime Vlade i osobno, Vama i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj od srca čestitam Ramazanski bajram, sa željom da vam ovaj veliki blagdan žrtve i odricanja protekne u miru i radosti, u krugu obitelji i najmilijih - naveo je Plenković u čestitci upućenoj muftiji Azizu ef. Hasanoviću, prenosi Hina.

Istaknuo je kako je ponosan što je Hrvatska svojom stogodišnjom tradicijom i dobrom praksom primjer kvalitetne integracije Islamske zajednice u hrvatsko društvo, najavivši da će Vlada, kao i dosad, nastaviti njegovati i čuvati izuzetno dobre odnose.

- Vjerujem da ćemo kontinuiranom suradnjom i uzajamnim uvažavanjem pridonijeti daljnjem jačanju međusobnog prijateljstva i kvalitetnog zajedničkog života. Neka vam je plemeniti Bajram blagoslovljen! Bajram Šerif Mubarek Olsun! - zaključio je hrvatski premijer.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.