NESVAKIDAŠNJI PRIZOR

Nišlije pronašle zmiju na parkingu: Stigla u grad vozilom izletnika s prvomajskog uranka

Dušan Stojanović, predsjednik ovog udruženja, objašnjava da su odmah po pozivu da je opasna životinja primjećena na mjestu koje je uvijek prepuno ljudi, njihovi volonteri upućeni da je bezbjedno uklone

Uklanjanje zmije sa parkinga u Nišu. ZOO PLANET

S. S. / Telegraf

2.5.2022

Nišlije koje su se sinoć zatekle u jednom tržnom centru nisu mogle da vjeruju svojim očima kada su na parkingu ispred jedne radnje ugledali poskoka. O prisustvu nezvanog gosta usred grada odmah je obavješteno obezbjeđenje tržnog centra koje je u pomoć pozvalo udruženje ZOO Planet, koje je osposobljeno za zbrinjavanje različitih vrsta životinja, pa i otrovnica.

Dušan Stojanović, predsjednik ovog udruženja, objašnjava da su odmah po pozivu da je opasna životinja primjećena na mjestu koje je uvijek prepuno ljudi, njihovi volonteri upućeni da je bezbjedno uklone.

Uspješno sklonjena zmija sa parkinga tržnog centra u Nišu. TELEGRAF

- Kad smo mi stigli zmija se, vjerovatno zbog straha, sakrila ispod rezervoara jednog od automobila koji su bili na parkingu. Upotrijebili smo specijalne hvataljke kojima smo je izvukli i stavili u džak. Životinja je nakon toga puštena u prirodno stanište gdje nikoga neće ugrožavati - objašnjava Stojanović.

Komentirajući to što je poskok zatečen u gradu, Stojanović ističe da je ubijeđen da je zmija stigla vozilom nekog od izletnika koji su jučer bili na prvomajskom uranku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.