SUMNJA SE DA JE PERIŠ

Rezultati DNK analize pronađenog mladića u Beogradu bit će objavljeni sutra

Na tijelu pronađenog mladića bila je tamna majica sa aplikacijom jaguara bijele boje i žutim natpisom koji ide u krug na kojoj piše "Power Super Cleaner", a takvu majicu je nosio Matej Periš

Sumnja se da je pronađeni mladić Matej Periš. NOVA.RS / AGENCIJE

S. S. / Blic

18.5.2022

Na tijelu mladića koje je izvučeno oko 9.20 sati jutros iz Dunava kod Ade Huje u Beogradu, nakon što su tijelo u vodi primjetili mornari jednog broda, bila je tamna majica sa aplikacijom jaguara bijele boje i žutim natpisom koji ide u krug a piše "Power Super Cleaner".

Istu takvu majicu imao je Matej Periš i upravo je nju nosio na fotografiji koja je kružila svim medijima kada je prijavljen njegov nestanak u Beogradu.

Ovaj detalj dodatno potvđuje da je izvučeno tijelo najvjerovatnije upravo Matej Periš za kojim se tragalo pet meseci. Rezultati DNK analize biće objavljeni sutra. Podsjećamo, na tijelu je pronađen i srebrni sat na ruci, dok je u džepu farmerki pronađen mobilni telefon, ekskluzivno je objavio "Blic".

Kako saznaje "Blic", identifikacija će biti potvrđena na osnovu DNK analize, a vizuelnim pregledom policajci su na licu mjesta rekli da je utvrđena velika podudarnost pronađenog tijela sa nestalim Splićaninom Matejem Perišem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.