POSJETE

Abazović i Mali obišli Beograd na vodi: Razgovarali o potencijalima projekta

Zahvaljujemo se našim susjedima na posjeti, i vjerujemo da ćemo imati uspješnu saradnju u budućnosti, napisao je Mali

Dritan Abazović i Siniša Mali. Instagram

E. Ć.

30.6.2022

Premijer Crne Gore Dritan Abazović je jučer prilikom zvanične posjete Srbiji zajedno sa ministrom finansija Srbije Sinišom Mali obišao Beograd na vodi.

Abazović i Mali su tom prilikom razgovarali o potencijalima tog projekta, o čemu je izvijestio Mali na svom Instagramu. Dodao je kako su razgovarali o tome kako da se potpuno promijeni, ne samo Beograd, već i cijela Srbija.

Nakon veoma uspešnog dana i niza sastanaka srbijanske i crnogorske delegacije, imao sam priliku da zajedno sa premijerom Crne Gore Dritanom Abazovićem obiđem Beograd na vodi. 

Obilazak smo započeli u zgradi Beogradske zadruge, gde je našim gostima predstavljen ovaj projekat, nakon čega smo se prošetali Sava promenadom i stigli do posljednjeg sprata novog simbola grada - Kule Beograd. 

Razgovarali smo o potencijalima ovog projekta, i o tome kako je potpuno promijenio ne samo našu prijestolnicu, nego i cijelu zemlju. Zahvaljujemo se našim susjedima na posjeti, i vjerujemo da ćemo imati uspješnu saradnju u budućnosti - napisao je Siniša Mali na Instagramu.

Abazović se ranije sastao sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, premijerkom Srbije Anom Babić, te predsjednikom Narodne Skupštine Srbije Ivicom Dačićem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.