SRBIJANSKA INFLUENSERICA

Majka Kike Đukić: Nisu joj dali šansu da preživi

Nataša Đukić ne vjeruje da je izvršila samoubistvo, smatra da postoji nekoliko sumnjivih situacija

Nataša Đukić. Screenshot

H. J. I.

24.7.2022

Majka srbijanske influenserice Kristine Kike Đukić, Nataša Đukić, objavila je snimak pod nazivom "Nisu joj dali šansu da preživi" u kojem je navela da ne vjeruje da je ona izvršila samoubistvo.

Smatra da postoji nekoliko sumnjivih situacija. Naime, tvrdi da je vlasnik stana u kojem je Kika živjela prešutio da postoji videonadzor. Umjesto nju, inspektor je za šifru stana pitao Kikinu prijateljicu.


- Neko je upao u njen YouTube nalog 7. decembra, a 9. je objavljen video o njenoj smrti. Kao da je neko čekao da umre pa da to objavi. Kćerka Jelena mi je rekla da je, kad je bila na prepoznavanju tijela, ispod Kikinog oka vidjela masnicu, kao da ju je neko udario pesnicom. Možda je Kika baš zbog tog udarca ležala u onom položaju. Drugarica mi ni u jednom trenutku nije rekla da je Kiki loše. Ono što me je šokiralo, na saslušanju je rekla da mi je javila da je Kiki loše, a da sam joj ja rekla da spremam rođendan. Rekla je i da je Kika dva puta pokušala da se ubije, što nije istina - dodala je.

Spomenula je Kika "jedino skočila s mosta u videu" i da ona to nikada zapravo ne bi uradila. Prema njenom mišljenju, istina je ta da je dečku u afektu zaprijetila da će se baciti s mosta.

- Kao epilog tog cirkusa on ju je odveo u Lazu, ali je tamo odmah rekla da se ne bi ubila i da je samo htjela da dođe do nje. Kika je bila veliki manipulator kad je ljubav u pitanju. Također je bila veoma sebična. Nikad se ne bi ubila. Bog neka prašta svima, ja niti hoću niti mogu. Mojoj kćerki se moglo pomoći. Kikino navodno oproštajno pismo je napisano dan nakon što je ubijena. Ona nije mogla da napiše to pismo, već neko drugi - zaključila je Nataša Đukić. 

Podsjećamo, Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon završetka istrage objavilo da je Kikine smrt nastupila trovanjem opojnom drogom MDMA i lijekom bromazepam.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.