ZBOGOM, MIMI

Kolege se opraštaju od tragično preminulog Bage: Bio je institucija hrvatskog novinarstva

Bago je pronađen mrtav u Martićevoj ulici u Zagrebu. Za sada nema službenih informacija o uzroku smrti

Mislav Bago preminuo je danas u 49. godini. 24sata.hr

A. Č.

18.8.2022

Mislav Bago preminuo je danas u 49. godini

Informaciju o tragičnoj smrti nagrađivanog novinara, urednika, reportera i voditelja objavila je Nova TV, gdje je Bago radio posljednjih 13 godina.

Kako je objavio Index.hr Bago je pronađen mrtav u Martićevoj ulici u Zagrebu. Za sada nema službenih informacija o uzroku smrti.

"Zbogom, Mimi. Otišao je naš Mislav Bago, institucija hrvatskog novinarstva", stoji u naslovu teksta kojim su se kolege s Nove TV oprostile od Bage.


Kolege se opraštaju od Bage. Printscreen

Mislav je ostavio neizbrisiv trag na hrvatsko novinarstvo, ali i na našu redakciju. Bio je omiljen kolega i urednik, uvijek spreman pomoći. Od Mislava smo svi puno učili i divili se njegovoj strasti prema poslu, uvijek s nekom novom idejom, uvijek korak dalje. 

Njegov prerani odlazak veliki je gubitak za sve nas, izjavila je direktorica Informativnog programa Nove TV Ksenija Kardum.

- Jedan od onih trenutaka kad ostaneš bez riječi. Počivaj u miru, Mislave”, napisala je bivša premijerka Jadranka Kosor na Twitteru.

- Postoje dani kada ne želim čuti nikakve vijesti, jer stvaraju jezu nakon koje ostaješ nijem, bez riječi. Neshvatljivo je. Odlazak Mislava Bage veliki je gubitak, još jedan šok. Izražavam sućut obitelji i suradnicima - napisala je političarka Dalija Orešković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.