PREDSJEDNIK SPP-A

Zukorlić čestitao Milatoviću i poručio: Želim da regija Sandžaka bude most spajanja i primjer suživota

Primite izraze mog uvažavanja i da pobjeda bude u korist svih naroda Crne Gore, na principa pravde i pomirenja, naveo je Zukorlić

Usame Zukorlić. Printscreen

H. J. I.

2.4.2023

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja i potpredsjednik Narodne skupštine Srbije Usame Zukorlić čestitao je Jakovu Milatoviću na izbornoj pobjedi u Crnoj Gori. 

- Poštovani gospodine Milatoviću,

Zadovoljstvo mi je da Vam uputim čestitke povodom ubjedljive pobjede na predsjedničkim izborima u Crnoj Gori i čestitke na uspješno organizovanim i održanim demokratskim izborima.

Koristim priliku da kao predsjednik Stranke pravde i pomirenja i potpredsjednik Narodne skupštine Srbije izrazim nadu da ćemo odnose između Republike Srbije i Republike Crne Gore u buduće intenzivnije i produktivnije razvijati, za dobrobit naših građana i država.

Također želim da regija Sandžaka, kulturno historijska oblast, koja se prostire kako na područiju Srbije, tako i na područiju Crne Gore bude most spajanja i primjer suživota, uvažavanja i prosperiteta između bošnjačkog, srpskog, crnogorskog, albanskog i romskog naroda.

Primite izraze mog uvažavanja i da pobjeda bude u korist svih naroda Crne Gore, na principa pravde i pomirenja - napisao je Zukorlić na Facebooku. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.