SAM SE PRIJAVIO

Policija objavila detalje krvavog pira u Beogradu: Kosta Kecmanović mjesec planirao zločin, imao spisak za likvidaciju

On je izabrao današnji datum zato što je učionica historije bila blizu izlaza iz škole

Policija saopćila da je Kosta imao detaljan plan. Printscreen

H. J. I.

3.5.2023

Kosta Kecmanović (14) se javio da kaže da je pucao na više lica, izjavio je danas Veselin Milić, načelnik Policijske uprave za grad Beograd i dodao da je oružje uzeo je iz očevog stana i donio s četiri Molotovljeva koktela.

- Ovo je mjesec planirano za izvršenje. Kosta Kecmanović  je u dužem vremenu to planirao, motiv nije saopštio. Vatreno oružje uzeo je iz očevog stana i donio sa četiri Molotovljeva koktela - rekao je.

- Imao je spisak. Skica izlgeda kao iz video igre ili iz horor filma što ukazuje da je detaljno po razredima škole planirao kako da uđe u koju učionicu i kako i koje dijete da likvidira.

Nijemi smo pred ovom tragedijom. Nas kao pripadnike MUP-a obavezuje o realnom i činjeničnom stanju. Dana 3.5. u 8.42. pozvalo nas je NN lice koje se predstavilo kao K. K. i rekao da je pucao u više osoba u OŠ "Vladislav Ribnikar". Ovom prilikom je smrtno stradalo 8 učenika, 7 djevojčica i jedan dječak. Pripadnici MUP-a su po dolasku u školu lišili slobode ubicu. On je duži period planirao ovo. On je izabrao današnji datum zato što je učionica historije bila blizu izlaza iz škole. U torbi je imao četiri Molotovljeva koktela, iz ranca je odmah po dolasku u školu upucao čuvara - rekao je Milić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.