PREDSJEDNIK SRBIJE

Vučić: Potpredsjednik Srpske liste Milan Radoičić podnio ostavku na tu funkciju

Radoičić ne želi dalje da naškodi Srpskoj listi - rekao je Vučić, prenosi Euronews

Vučić: Radoičić nije na crnoj listi. Anadolija

Z. K.

29.9.2023

U intervjuu za špansku nacionalnu televiziju TV Espanola predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić podnio ostavku na tu funkciju.

Opisao situaciju na Kosovu

- Radoičić ne želi dalje da naškodi Srpskoj listi - rekao je Vučić, prenosi Euronews.

On je napomenuo da vidi Srpsku listu kao borce za slobodu i da to isto misle svi Srbi koji žive na Kosovu. U intervjuu za špansku nacionalnu televiziju, predsjednik Srbije opisao je situaciju na Kosovu kao zabrinjavajuću.

Podsjetimo, kosovski ministar policije Đeljaj Svećlja optužio je Milana Radoičića, potpredsjednika Srpske liste da je organizator terorističkog napada u Banjskoj. Nakon toga je izjavio da je Radoičić ranjen i da se nalazi na VMA.

Ranjen u pucnjavi

Sa druge strane, Vučić je demantovao da je potpredsjednik Srpske liste, koji se inače nalazi na crnoj listi SAD i Velike Britanije, Milan Radoičić bio ranjen u pucnjavi. Vučić, međutim, nije odgovorio na pitanje da li je Radoičić bio u Banjskoj.

 S druge strane, kosovski ministar Dželjaj Svećlja objavio video iz dvorišta manastitra Banjska na kojem se, kako tvrdi, vidi i Radoičić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.