HRVATSKA

HDZ objavio fotografije sa SDP-ovog skupa: "Kakav debakl, došlo više kandidata nego glasača"

Dvije sedmice pred parlamentarne izbore strasti se ne smiruju s dvije strane

Sa skupa SDP-a u Rijeci. Facebook

N. H.

3.4.2024

Dvije sedmice pred parlamentarne izbore u Hrvatskoj ne prestaju prozivke dvije strane - HDZ i SDP.

Počelo je sa Andrejom Plenkovićem i Zoranom Milanovićem, ali se ubrzo proširilo i na stranke, pa su tako na stranici HDZ-a na društvenim mrežama brutalno ismijali predstavljanje kandidata koalicije Rijeke pravde u 8. izbornoj jedinici, koje je održano u Rijeci.

Naime, na fotografijama koje su objavili vidi se jako mali broj prisutnih, te su to odlučili iskoristiti da napadnu SDP.

- Koji debakl u Rijeci, na predstavljanju SDP-ove koalicije u 8. izbornoj jedinici! Ili fijasko, ako vam je draže. Došlo je više predsjednika "stranaka" i kandidata nego što se okupilo Riječanki i Riječana! Računajući pritom i novinare i snimatelje.

Tako to biva kada se sam baciš u toksične rijeke Milanovićeva bezakonja i primitivizma. Kada mu držiš ljestve u pokušaju da zaustavi rast plaća i zaposlenosti, a da povuče Hrvatsku sa sobom u međunarodnu izolaciju i ekonomski ponor. Peđa G. očito ništa nije naučio nakon nedavno propalih "protesta". Milanovićeva balkanština ne prolazi kod hrvatskih ljudi - poručili su iz HDZ-a.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.