POLICIJA U SELU ZLOT

Komšinica osumnjičenog za ubistvo Danke prije 3 dana uočila ovu stvar na kapiji: Policija pregleda i njen bunar

Nije pomjerano ništa, ali bolje neka se pretraži, kazala je Šujić

Policija pregleda bunar. Telegraf

Z. K.

6.4.2024

Policija u selu Zlot, odakle je jedan od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2), pregleda i bunar u dvorištu komšinice Dejana D., javljaju reporteri Telegrafa sa lica mjesta.

Stajao na kapiji

Kako je za Telegraf Dragica Šujić, komšinica osumnjičenog Dejana D., potvrdila, ona sumnja da joj je, za sada nepoznato lice, obilo katanac koji je stajao na kapiji.

- Katanac je bio zatvoren, ja kad sam došla kažem: „Juuu, ja sam ostavila katanac otvoren, pa neće i neće da se zatvori“ - rekla je komšinica Dejana D. za Telegraf.

Na pitanje novinarke da li je primjetila da je kamenje na bunaru pomjerano, Dragica je odgovorila negativno.

- Nije pomjerano ništa, ali bolje neka se pretraži - kazala je ona dodajući i da tamo gdje je poklopac na septičkoj jami ništa nije diralo jer bi se "poznalo".

- Za unutra, za rupu ne garantujem - napomenula je.

Žena je pred kamerama Telegrafa otkrila i da je kanatac "pokvaren" već tri, četiri dana.

Policijski pas

Policajci su stigli u selo Zlot i krenuli da "češljaju" teren u nadi da će tijelo ubijene Danke (2) što prije pronaći. Razgovarali su i sa Dragicom i pregledali bunar, a potom je i policijski pas doveden u dvorište.

Podsjetimo, u selu Zlot, ispred kuće Dejana D. (50), osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2) nalazi se policijsko vozilo, kao i cisterna za isušivanje septičke jame.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.