INTERVENIRALA I POLICIJA

Ivan u Solinu imao goste iz pakla: "Kuća je demolirana, puna krvi, a oni su se mazali krvlju i ljubili"

Kad sam došao, kuća je bila demolirana, kaže Ivan Japirko

Jedan pokušao pobjeći policiji. Facebook

B. C. / Telegraf

prije 4 dana

Ivan Japirko, vlasnik jedne vile u Splitu doživio je šok kada je vidio na šta liči kuća koju je iznajmio stranim turistima. Ivan je ispričao svoju priču nakon što su se pojavile fotografije krvavih muškaraca kraj bazena u Držićevoj ulici u Solinu.

Jedan se vratio s razbijenom glavom

- Sedam Britanaca, moji gosti koji su u vilu stigli u četvrtak, izašli su u Split, jedan se vratio s razbijenom glavom oko 4 sata. Nastavili su da galami i prave nered oko bazena. Kasnije je sve eskaliralo- započinje priču vlasnik vile, a potom opisuje situaciju zbog koje mu je pozlilo.

Kad sam došao, kuća je bila demolirana, puna krvi, jedan mladić bio je skroz go, drugi u gaćama, mazali su se krvlju i ljubili.

- Pozlilo mi je, od šoka sam počeo da povraćam bijelu pjenu. Užasne scene, katastrofa- kaže Ivan.

Prema njegovim riječima, momci su, tako krvavi otišli u bazen.

- Čekao sam s njima dva sata tu dok nije došla ekipa za uviđaj. Bili su bahati i rekli da neće izaći iz kuće jer su je platili. Srećom, policija je brzo došla, jedan od njih zaključao se u WC da se sakrije od njih. Kad je izašao, osim što je razbio vrata, pljusnuo je svog prijatelja i počeo da beži policiji- opisuje Ivan bizarnu situaciju.

Još uvijek čisti vilu

Kaže kako se njegova vila još uvek čisti.

- Stanje je haotično, ali niko me ništa ne pita, uskoro dolaze novi gosti i ja moram pripremiti vilu, kaže Japirko.

- Turisti misle da je Split destinacija za zabavu i da mogu raditi šta hoće. Dokle god je tako, imaćemo ovakvih scena, zaključuje Ivan.

Iz PU splitsko-dalmatinske potvrdili su da je u petak došlo do incidenta.

- U petak oko 7 sati i 30 minuta u Solinu, u Držićevoj ulici, zaprimljena je dojava kako se ispred kuće za iznajmljivanje nalazi više stranih državljana od kojih jedan ima povredu glave. Izlaskom na mesto događaja utvrđeno je da je osoba (državljanin Velike Britanije) u padu udarila glavom, a s obzirom na to da je već imao ranu na glavi, ista je ponovno prokrvarila. Povređeni je prevezen na pružanje ljekarske pomoći u splitsku bolnicu, rekli su iz PU splitsko-dalmatinske.

Portal Dalmacija Danas objavio je uznemirujuće fotografije na kojima se vidi Ivanova demolirana vila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.