BIH

Brz i jednostavan način online provjere m:tel računa

Moj račun

PR tekst

30.7.2014

 


Kompanija m:tel podsjeća korisnike da mogu da odaberu uslugu Moj račun koja omogućava jednostavnu provjeru svih računa putem interneta.

Na ovaj način, uvid u potrošnju kao i ispis odlaznih poziva usluga fiksne i mobilne telefonije, kao i trenutno stanje potrošnje, biće uvijek dostupno korisniku, bez obzira gdje se nalazi. Dovoljno je putem m:tel web sajta pristupiti usluzi Moj račun, ukucati pristupne podatke i provjeriti sve što korisnika u tom trenutku interesuje.

 

Za uslugu Moj račun neophodno je podnijeti zahtjev na jednom od m:tel prodajnih mjesta. Tom prilikom, korisnik dobija jedinstveni lični identifikacioni broj (LIB) putem kojeg može da pristupi usluzi Moj račun.

 

- Posjedovanje LIB-a omogućava korišćenje i drugih m:tel usluga, kao što su dopuna prepaid računa sa fiksnog telefona ili pristup personalizovanoj stranici Moj m:tel, putem koje je takođe moguć pristup računima, ali i uključenje, odnosno isključenje određenih besplatnih usluga iz m:tel ponude - saopšteno je iz ove kompanije.

Više informacija na www.mtel.ba

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.