LIFESTYLE

Histerija je počela: Kupio novi iPhone i odmah ga ispustio iz ruku

Prvi uređaji prodani su u Australiji

(J. Be.)

19.9.2014


iPhone ludilo je počelo, a prvi uređaji prodani su u Australiji. Međutim, jednom od prvih kupaca u svijetu, novi je iPhone ispao iz ruku pred kamerama čim je napustio trgovinu.

Naime, Jack Cooksey iz Pertha bio je toliko uzbuđen da mu je uređaj ispao, ali na svu sreću, nije se razbio.

Neki su ga čak i namjerno bacali iz ruku kako bi provjerili je li zaista toliko otporan. Međutim, kao što možemo vidjeti u ovom videu, pokazalo se da nije.  

U svakom slučaju, Apple mania se lagano širi svijetom, u Sydneyju je prije otvaranja trgovine stajalo više od 1200 kupaca, a redovi su se protezali kroz nekoliko gradskih kvartova. Ipak, prvi kupac je David Rahmini iz Kalifornije koji je doputovao iz SAD-a kako bi se što prije domogao novog iPhonea.

"Uzbuđen sam, napokon veći ekran od Applea", rekao Rahmini.

Kao i svaki put, brojni su fanovi danima kampirali pred trgovinama, a isto će se vjerojatno ponoviti i u drugim gradovima jer Apple je u prvih 24 sata zaprimio više od četiri miliona prednarudžbi što je dvostruko više nego u slučaju petice.

Iako je riječ o najobičnijem mobitelu koji je ovog puta još skuplji od prethodnika, ludilo nikad nije bilo veće, a kupac u Sydneyju čak se u jednom trenutku sukobio s policijom nakon što je završio na kraju reda.

Histerija je počela, a slične će priče dolaziti i iz Njemačke, Japana, SAD-a i Francuske gdje će, između ostalog, Apple započeti s prodajom novog uređaja.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.