LIFESTYLE

Windows Phone 10 bi mogao imati samostalnu email aplikaciju

Bez zvaničnih detalja

(Dž. Č.)

9.12.2014

Rad na Windows Phone 10 platformi je u toku, a iako nema zvaničnih detalja o platformi, informacije se gotovo svakodnevno pojavljuju iz različitih izvora, prenosi Vijesti.me.

Ovoga puta, zanimljiva informacija ukazuje na to da bi Microsoft mogao lansirati izdvojenu email aplikaciju za Windows Phone 10, koja će kompaniji omogućiti da profitira na popularnosti Hotmail brenda.

Nova aplikacija bi trebalo da dođe sa Skype i Facebook podrškom, tako da bi slanje mailova kontaktima trebalo da bude izuzetno lako. Takođe, očekuje se da će biti ponuđene i chat opcije.

U ovom trenutku, izgleda kao da Microsoft planira da sve funkcije iz Outlook.com servisa implementira u novu aplikaciju. Zašto sve ovo ima smisla? Prvo, Microsoft je nedavno kupio Acompli, kompaniju koja stoji iza veoma popularne Android i iOS mail aplikacije.

Izdvojena aplikacija u Windowsu Phone 10 bi Microsoftu omogućila da ažuriranja objavljuje češće. Ove informacije svakako treba uzeti sa rezervom, jer nema garancija da će se Microsoft odlučiti na ovako drastične promjene u Windows Phone 10 platformi, ali ne bi bilo iznenađenje ni da se to dogodi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.