LIFESTYLE

Razjareni bik napravio haos na pumpi pa zaglavio u toaletu!

Uspavali ga injekcijom

(Mi. K.)

25.12.2014

Razjareni bik neočekivanim upadom na benzisku pumpu na autoputu Koridora 10, kod Kumanova na sjeveru Makedonije, u srijedu podne napravio je pravi haos, rušeći sve pred sobom, sve dok "probojem" preko marketa, nije zaglavio u toaletu, gdje je pritvoren.

bik

Uznemirena životinja je, po izlijetanju iz staje u periferijskom naselju Govedarski put, na prilazima Kumanova, probila ogradu i projurila kroz krug kasarne ''Boro Menkov'', zaglavivši na benziskoj pumpi "Lukoila" kraj dijela trake autoputa prema Skoplju.

Iz policijske uprave MUP u Kumanovu je potvrđeno da je nesvakidašnji incident prijavljen u srijedu nešto prije 12 sati, kada je razjareni bik napravio pravi haos na benzijskoj pumpi.

Po upadu u zatvoreni prostor marketa, nastojeći da pronađe izlaz bik je zaglavio u toaletu. Zaposleni na pumpi su uspjeli da se povrate iz pravog šoka, nezvanog gosta da ''pritvore'', zatvaranjem vrata, a potom su pozvali - policiju.

bik-2

Istovremeno je za asistenciju policiji pozvan i veterinar, koji je uspio da nezvanog gosta injekcijom uspava, a životinja je poslije izvučena.

Nesrećnom vlasniku razjarenog bika već je podneta prijava zbog izazivanja opšte opasnosti, a po utvrđivanju ukupne materijalne štete pričinjene na pumpi biće mu dostavljen i neplanirani račun za namirivanje globe, pišu srbijanski mediji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.