LIFESTYLE

LUDA PLANETA Ugradio silikone zbog opklade a evo šta mu se dešava 18 godina kasnije

Nestašluci kockara iz Canade

J.K.

20.5.2016

Brian Zembić je kockar iz Canade, koji se prije 18 godina kladio sa svojim prijateljem u 100 hiljada dolara da će staviti silikone u grudi. Iako je to trebalo da bude na samo nekoliko dana, Brianu su se implanti toliko svidjeli da ih još uvijek nije izvadio.

Međutim, prije samo nekoliko dana on se uplašio da bi implanti mogli da puknu, pa je odlučio da potraži pomoć od plastičnih hirurga Terija Dubrova i Pola Nasifa, koji ujedno vode i rijaliti šou "Botched". Njih dvoje su prihvatili da mu pomognu, ali samo ako se pojavi pred TV ekranima, što je Brian i prihvatio, prenosi B92.

Prije same emisije, on je gledaocima objasnio kako je tačno došao na ideju da stavi silikonske implante u grudi. 

"Jedno veče sam sjedio sa prijateljem kad se pojavila njegova djevojka, koja je cijelu noć pozirala sa svojim velikim grudima. Rekao sam mu da ću za 100 hiljada dolara staviti implante i ja, a on je prihvatio opkladu. Otišao sam kod jednog doktora u New Yorku koji je također kockar, igrali smo partiju badmintona i kada je izgubio, prihvatio je da mi uradi operaciju besplatno", objašnjava on. 

Nakon pregleda, doktori su utvrdili da Brian nije u opasnosti da mu silikoni puknu, pa je odlučio da ih ipak zadrži, te je nastavio svoj život kao muškarac sa grudima. On tvrdi i kako mu to ni najmanje nije umanjilo uspjeh sa ženama. 

"Iskreno, sviđaju mi se i zato ne želim da ih se otarasim. Nisu uticale ni na moj ljubavni život, djevojke jednostavno boli briga za njih", rekao je on.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.