Šta kaže horoskop - Ko će se vjenčati do kraja ljeta? Jedan znak ove godine nema šta da traži...

A. Z.
16.06.2017 23:33

Jupiter, planeta inostranstva, novca, ugleda i putovanja, će 13. juna krenuti direktnim hodom sa 13. stepena Vage, znaka partnerskih odnosa, sudskih procesa i javnosti.

Zbog toga do 10. oktobra neki znakovi mogu da očekuju sklapanje braka, a javne ličnosti dobre poslovne ponude.

Blizanci

Pozicija Jupitera, vladaoca astrološke kuće braka, može da vam donese zajednički život s partnerom ili ulazak u brak, a umjetnicima i sportistima angažman ili odlazak u inostranstvo.

Bik

Ovaj horoskopski znak u ljubavi ove godine nema šta da traži...

Lav

Aspekt između planete prosperiteta, Jupitera i vašeg vladaoca, Sunca, najavljuje uspjeh sportistima i umetnicima. Moguće poznanstvo sa zanimljivom osobom preko neke društvene mreže.

Djevica

Simbol ekspanzije, Jupiter u polju ljubavi i posla, u trigonu sa vašim vladaocem Merkurom, najavljuje mogućnost ulaska u brak ili napredovanja u karijeri. Posvetite više pažnje emotivnom partneru.

Škorpija

Sa Jupiterom u polju tajni, neka osoba na položaju može da vam ponudi posao koji će imati uticaja na dalji tok vaše karijere. Na nekom putu moguć ulazak u romansu sa osobom koja je zauzeta.

Strijelac

Direktan hod vašeg vladaoca Jupitera preko znaka javnosti donosi obnovu društvenih veza i podršku osoba koje nose uniformu na radu. Amorova strijela može da vas pogodi kada se najmanje nadate.

Jarac

Jupiter u astrološkom polju karijere pod uticajem Merkura, simbola biznisa, donosi vam zaradu preko paralelnih ili honorarnih poslova. Moguć susret sa starom simpatijom.

Ribe

Jupiter se pokrenuo direktnim hodom preko polja posla obrazujući trigon sa Merkurom, vladaocem polja partnerskih odnosa, što može da vam donese dogovor o poslovnom projektu ili ulasku u brak.

Tagovi

horoskop Jupiter
NA VRH