ZANIMLJIVO Poslao poruku da je umro od kombinacije raka i astme

Muškarac iz Hondurasa lažirao vlastitu smrt da ne bi morao supruzi stalno slati novac

Index.hr
13.08.2018 17:45

Foto: Printscreen

Dvadesetsedmogodišnji muškarac iz Hondurasa, koji radi u SAD, nedavno je pokušao lažirati vlastitu smrt s bi zaustavio ženu da mu konstantno traži još novca.

Deni Gonzales (Danny Gonzalez) rekao je novinarima da ga, otkako je ušao u brak prije dvije godine, njegova supruga iz Hondurasa svake sedmice  zove i žali se da joj je poslao malo novca te da joj treba još. U jednom trenu bilo mu je previše pa je smislio očajnički plan da je zaustavi. Naime, odlučio je uvjeriti ženu da je umro.

No, pri tome nije bio previše domišljat. Naime, poslao joj je fotografije iz kreveta, s vatom u nosu, uz poruku kako je umro od kombinacije raka i astme, piše "Oddity Centra".

Ono na što nije računao je da će njegova žena fotografije odnijeti lokalnoj TV stanici u Hondurasu, koja ih je zapravo prikazala na televiziji. Svi njegovi rođaci ubrzo su čuli o njegovoj smrti, a mnogi su, uključujući njegovu majku, bili shrvani. 

No, drugi su malo bolje pogledali fotografije i shvatili da na nekima izgleda kao da se smije, a bijela plahta kojom je pokriven, zapravo je jastučnica.

Fotografije su postale viralne, a lokalni mediji pozabavili su se pričom. Nije im trebalo dugo da saznaju kako je 27-godišnjak živ i zdrav. Uz to, odmah je priznao da je sve lažirao te rekao da ga je konstantno zanovijetanje žene natjeralo na očajnički potez.

- Žena bi me zvala svake sedmice i tražila još novca. Svake subote zvala bi me i govorila koliko sam joj poslao i koliko joj još moram poslati - rekao je za HCH. 

"Ostatak sedmice - ni jedne jedine poruke. Nikad mi nije slala fotografije ni pitala me išta drugo. Tražila je i da joj šaljem mobitele, no već sam joj poslao šest komada i uvijek bi me zvala i rekla da su joj ih ukrali."

Dok je neke priča nasmijala, većina reakcija bila je negativna. Neki od članova obitelji su ga optužili da je "nezahvalan sin" zbog toga što je vlastite roditelje natjerao da pomisle kako je mrtav. Drugi su dodali da je mogao pronaći manje traumatizirajući način da saopći supruzi da joj ne može slati toliko novca.

NA VRH