SKANDAL

Poznata srbijanska voditeljica podvodi starije žene: Ujutru porodična žena, uvečer makro

Veoma je teško povezati nju s ovakvim poslovima koji su kažnjivi zakonom

Ilustracija

Kurir.rs

22.10.2018

Mlađe sa starijima, starije s mlađima, muškarci s muškarcima. Sve to više nije strano, a sve popularnije je da mlađi muškarci žele platiti da provedu nasamo neko vrijeme sa starijim gospođama, prenosi "Kurir.rs".

Navodno, poznata voditeljica, koja živi u Srbiji i koja je dugo uređivala jednu emisiju na televiziji s nacionalnom frekvencijom, ima grupu starijih "drugarica“ koje podvodi. Kako saznajemo, upravo je ta voditeljica završila na zabavi mladog poznatog srbijanskog fudbalera, a poklon koji mu je donijela sportista će pamtiti do kraja života.

Taj skupocjeni poklon bile su starije gospođe, koje su došle s voditeljicom i bile su na usluzi mladim sportistima.

- To je bilo prije nekoliko mjeseci, kada je poznati fudbaler slavio rođendan na Dorćolu. To je bila privatna rođendanska zabava i bilo je mnogo mladića do trideset godina, koji imaju dosta novca. Noć je bila mirna, svi gosti su se dobro provodili, a negdje oko ponoći došla je ta poznata novinarka. S njom su bile i dvije starije gospođe koje su odmah počele prilaziti momcima - ispričao je izvor. 

- Za razliku od drugarica koje je dovela, poznata voditeljica je samo sjedila i pila svoje piće, ali se vidjelo da je baš obazriva jer je sve vrijeme gledala da li je neko snima ili fotografira, pošto bi svi shvatili šta radi i čime se bavi - otkriva izvor za magazin VIP i dodaje da je negdje oko dva sata poslije ponoći jedna starija gospođa nestala u mraku i da nije bila sama.

Jedna od dvije drugarice poznate voditeljice u jednom je trenutku otišla do toaleta, a društvo joj je pravio znatno mlađi dečko. Nakon pola sata, njih dvoje su izašli iz toaleta i ponašali su se sasvim opušteno. Pošto je to mali kafić, nije moglo da se ne primijeti da su oboje izašli iz istog toaleta, a čim se malo uključi mozak, zna se šta su radili unutra. Nakon što je voditeljicina prijateljica završila posao, njih tri su još neko vrijeme sjedile sa sportistima, a onda su riješile da odu. U tom trenutku, voditeljica je prišla fudbaleru čiji je bio rođendan i tražila mu novac za to što je njegova drugarica imala seks u toaletu s jednim od njegovih prijatelja, otkriva izvor.

- On je pokušao to izbjeći pravdajući se da njegov drug nije imao ništa s tom starijom gospođom, ali je voditeljica vrlo samouvjereno rekla da je bilo seksa i da se to mora platiti. Sklonili su se u ugao kafića u kojem je bila žurka i tamo joj je platio. Nisam vidio o kojoj je cifri riječ, ali sigurno nisu male pare. Sve tri su bile skockane od glave do pete, pa pretpostavljam da im usluge nisu jeftine - rekao nam je izvor, koji se zatekao na licu mjesta.

Poznata voditeljica, koja, uz stalni posao, radi i kao madam, važi za porodičnu ženu, pa je veoma teško povezati nju s ovakvim poslovima koji su kažnjivi zakonom.

- Svima je bilo čudno kada su shvatili o kojoj javnoj ličnosti je riječ, pošto je to žena koja ima dijete. Veoma je ponižavajuće što to ona radi jer je lijepo zarađivala od posla kojim se bavi, ali očito joj to nije bilo dovoljno, pa je počela da radi kao madam. A najgora stvar od svega je što ona prodaje upravo svoje drugarice - otkrio je izvor za ovaj časopis.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.