STRAVIČNO

Muškarac preminuo zbog bizarne igre koja je omiljena u seks-kultu

Bio dio homoerotske sado-mazo veze u gej zajednici u San Francisku

U potvrdi o njegovoj smrti navodi se da su silikoni jedan od četiri uzroka smrti. YouTube

Telegraf.rs

11.11.2018

Dvadesetosmogodišnji muškarac je umro nakon što je u svoje testise ubrizgao silikon zbog bizarne igre u seks-kultu, prenosi "Miror". Džek Čapman (Jack Chapman) je umro u Sijetlu nakon što je u svoje testise ubrizgao veliku količinu silikona. 

U potvrdi o njegovoj smrti se navodi da su silikoni jedan od četiri uzroka smrti, a ostala tri se odnose na njegova pluća.

Australac, koji je poznat kao Dilan Hafertepen (Dylan Hafertepen), i ranije je objavljivao svoje slike, na kojima se vidi kako ima uvećane genitalije.

Neželjeni efekti silikonskih injekcija su abnormalni otok i poremećaj penisa, a može doći i do akumulacije tečnosti i krvarenje u plućima.

Zabilježeno je više smrtnih slučajeva, nakon što su ljudi ubrizgavali injekcije u svoje zadnjice.

Čapman je bio dio homoerotske sado-mazo veze u gej zajednici u San Francisku, prije nego što se preselio u Sijetl.

Popularni gej bloger Dilan Hafertepan je igrao ulogu gospodara nad članovima svoje BDSM grupe.

Upoznao je Čapmana s ekstremnim fetišom koji podrazumijeva manipulaciju tijelom. Linda Čapman (Chapman), Džekova mama, pronašla je ugovor koji je Džek sklopio s Dilanom.

Tu se navodi da je Dilan gospodar, dok je Džek njegov podređeni i da ga mora u svemu slušati.

Čapman je bio prinuđen da uzme Dilanovo prezime, da mu daje svoju plaću i da prekine kontakt s bilo kim ko je izvan grupe, ali i da nosi lanac oko vrata. Džekova majka optužuje Dilana za smrt sina.

Dilan se od Džeka oprostio sljedećim riječima: "Ako je Tank bio moj svijet, ja sam bio njegovo sunce. On je učinio da se osjećam kao najmoćniji čovjek u njegovom univerzumu".

- Da kažem samo da mi nedostaje, to bi bilo potcjenjivanje. Živio je da pomogne drugim ljudima i bio je sretan da pomogne onima koje je volio. Volim te, Tank. Moj najbolji prijatelju, partneru, moj svijete, moje štene - kazao je Dilan

Tri sedmice prije smrti Džek je svu svoju imovinu prepisao Dilanu. Njegova majka je rekla da je njen sin kremiran dva dana nakon smrti, što je neobično brzo.

Dilan tvrdi da je Džek umro od plućnog oboljenja, ali Linda ističe da to nije istina.

Dilan je, također, negirao da je prisiljavao Džeka da ubrizgava silikon, međutim, njegova majka se nada da će joj policija pomoći da rasvijetli slučaj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.