BRUTALNO Lučin je policiji ispričao kako mu se svidio okus Olginog mozga

Raskomadao ljubavnicu i pojeo joj mozak, a na suđenju čitao pjesmicu

Tužiteljica Olga Bondarenko kaže kako je kopirao ubistva o kojima je čitao na internetu

24sata.hr

Ubica i njegova ljubavnica

Foto: Agencije


Kanibala koji je raskomadao svoju ljubavnicu i pojeo njen mozak osudili su na 19 godina zatvora. Rus Dimitrij Lučin (23) udarao je Olgu Budunovu (45) bocom vina po glavi sve dok ju nije ubio. Potom ju je raskomadao pomoću sjekire za meso.

Njen mozak je ispekao i jeo dok je pio njenu krv i vadio joj organe. Po ostatku njenog tijela ispisao je krvlju i lakom za nokte riječ “ku*va”.

Na sudu, gdje su ga proglasili uračunljivim i krivim za okrutno ubistvo, čitao je bizarnu pjesmu u kojoj je porekao da je manijak, ubica i kanibal.

– Razmislite ko je ispred vas? Manijak, ubica, kanibal? Nikako! Objasnit ću vam – student, sportista, pjesnik. Sve ostalo je besmislica. Nevin čovjek ne bi trebao u zatvor - rekao je.

Bez obzira na to, sud je zaključio kako je Lučin pomno planirao “ritualno kanibalističko ubistvo” nakon što je time postao opsjednut čitajući priče o serijskim ubicama na internetu.

Policiji je prvo priznao kako se tokom svog monstruoznog čina seksualno uzbudio, a onda je, nakon što im je pokazao kako je ubio ženu, svoje priznanje povukao.

Budunovu je ubio 8. marta 2018., na međunarodni Dan žena. Došao je u njen stan da bi proslavili uz nekoliko pića. Komšinica Aleksandra Dedova (21) kaže kako je nakon ubistva na Olginim vratima krvlju nacrtao “vražiji simbol”.

– Želio je prizvati vraga. Čekao je pet minuta, ali vrag se nije pojavio. Onda je uzeo sjekiru za meso i smrskao joj lobanju. Odrezao je dijelove njenog mozga, ispržio ih i pojeo. Svidjelo mu se. Onda je ispunio čašu njenom krvlju i sve to popio. Potom joj je razrezao trbuh i odsjekao uši. Jedno joj je stavio u usta, a drugo bacio mački, kaže komšinica koja je svjedočila događaju iako nije navedeno je li bila u Olginom stanu ili je sve vidjela kroz prozor - piše ''Daily Mail''.

Lučin je policiji ispričao kako mu se svidio okus Olginog mozga.

Tužiteljica Olga Bondarenko kaže da je kopirao ubistva o kojima je čitao na internetu. Bio je posebno opsjednut Amerikancem Džefrijem Lionelom Dahmerom (Jeffrey), poznatijim kao “kanibal iz Milvokija”. On je u razdoblju od 1978. do 1991. godine silovao, ubio i raskomadao 17 dječaka i muškaraca, prenosi 24sata.hr.

NA VRH

Podijeli članak na