BIZARNO

Ovisnik o tetovažama uklonio penis i bradavice da bi imao više prostora za "umjetnost"

On je dovoljno popularan i ima oko 50.000 fanova na društvenim mrežama, koji jedva čekaju njegovu sljedeću transformaciju

Adam Kurlikale: Prekrio cijelo tijelo tetovažama. Društvene mreže

Avaz.ba

30.11.2018

Adam Kurlikale (Curlykale) je čovjek koji je prekrio cijelo svoje tijelo tetovažama i onda je odlučio hirurški ukloniti penis i bradavice da bi dobio još prostora za umjetnost.

On je podijelio fotografije svog tijela nakon posljednje operacije. Ovaj 32-godišnjak odlučio je ukloniti svoje bradavice i penis jer su mu stajali na putu njegove "umjetnosti na tijelu".

Adam je, vjerovatno, osoba s najviše tetovaža na svijetu. Adam je otišao toliko daleko da je i očne kapke tetovirao.

On je stekao slavu u emisiji "Drugo lice" na televiziju u Poljskoj. U toj emisiji Adam je objasnio da se posvetio tome da prekrije svoje tijelo mahom sivim tetovažama. Razlog tome je, prema Adamovim riječima, njegova želja da prekrije "mrlje" koje su ostale nakon karcinoma od kojeg je bolovao.

Opsesija za tetovažama odvela ga je sve od Kalingrada u Rusiji, u "Jardines" bolnicu u Gvadalahari. U toj bolnici hirurzi su mu odstranili penis i bradavice.

Adam redovno postavlja fotografije nakon ove drastične operacije.

On je dovoljno popularan i ima oko 50.000 fanova na društvenim mrežama, koji jedva čekaju njegovu sljedeću transformaciju.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.