TUČA

Radnica u restoranu pretukla mušteriju: Poštuj moju mamu!

Snimak tuče

Avaz.ba

27.7.2018

Video ove divlje svađe u poznatom američkom lancu brze prehrane objavljen je na Facebooku, ali tačno mjesto i vrijeme gdje i kad se dogodilo, nije poznato. 

- Ovo se dogodilo u McDonald'su. Gospođa je tražila da joj se čaša napuni besplatnim sokom, a radnica je zatvorila aparat za sok i nije joj ga željela natočiti - stoji u objavi na Facebooku uz ovaj video.

Na snimku se može vidjeti kako žena baca radnici shake u glavu, nakon čega ova gubi strpljenje i kreće u brutalan fizički obračun. Mušterija je radnici u jednom trenutku udarila tacnom u glavu, a kasnije je na nju čak podignula i stolicu.

Žene su jedva razdvojene, a u smirivanju strasti sudjelovali su i ostali uposlenici restorana, kao i mušterije koje su se našle u blizini.

Osim fizičkog nasilja, dominiralo je i ono verbalno jer se čulo kako psuju jedna drugoj. Radnica je u jednom trenutku rekla: ''Moja mama nije mrtva, poštuj moju mamu'', iako nije jasno na što se točno referira.

U jednom trenutku, nakon još nekoliko uvredljivih riječi, ali napokon bez udaraca, dvije žene su se nekako smirile i situacija je  dovedena pod kontrolu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.