Foto: Ilustracija

HOROSKOP

Zvijezde otkrivaju kako i zbog čega sabotirate svoje veze i brakove

Autor: b92.net
05.08.2018 10:54
A
A
A

Svako ima neke negativne osobine, ali zavisi od kontrole i situacije, ili odabira partnera, u kojoj će ih mjeri iznijeti na vidjelo. Otkrijte kako koji znak sabotira svoju ljubavnu vezu ili brak u nekim svojim lošim fazama, nesigurnostima ili naprosto u nezadovoljstvu.


Ovan
Ovnovi će za svog partnera uraditi sve na svijetu, a problem nastaje kad počne da očekuju istu stvar zauzvrat. Nažalost, najčešće je ne dobivaju, zbog čega Ovnovi osjećaju da ih osoba s kojom su u vezi ne cijeni.  

Bik
Bikovi obožavaju rutinu jer se u njoj osjećaju sigurno, ali, nažalost, u vezama to drugoj osobi često postaje dosadno.  

Blizanci
Na njih je teško računati jer se stalno predomišljaju, a kad se posvađaju s partnerom, Blizanci često oko sebe izgrade zid i postaju nedostupni za razgovor.  

Rak
Zaljubljeni u ljubav, Rakovi često budu preintenzivni u vezama pa znaju da preplaše drugu osobu.  

Lav
Preponosni da bi tražili pomoć kad stvari zapnu, Lavovi često uništavaju sopstvene veze jer će radije tvrdoglavo odustati od svega nego prihvatiti pomoć i raditi na problemu.  

Djevica
Djevice vole da rade stvari na tačno određeni način, a svako odstupanje od njihovih pravila ih poprilično frustrira pa često postaju nepodnošljivi partneri.  

Vaga
Vage vole da je sve u ravnoteži, a zbog toga često imaju problema s donošenjem konkretnih odluka. Svađe zbog neodlučnosti su za Vage često početak kraja veze.  

Škorpija
Škorpije se veoma teško zaljubljuju, zbog čega često unište vezu i prije nego što je i zaista započela. Jednom kad se zaljube, to je sasvim druga priča, ali do tad oko sebe grade zidove i ne puštaju nikog unutra.  

Strijelac
Za Strijelčeve je problem njihova potreba za novcem, pa će tako uprkos činjenici da su u kvalitetnoj vezi, Strijelčevi veoma često pokušati da ulove nešto što još nemaju.  

Jarac
Jarčevi će se u potpunosti posvetiti osobi koju vole, ali to nažalost neće moći da urade sa svim ostalim ljudima u blizini. Zbog svog zatvorenog karaktera, Jarčevi često djeluje hladno i nezainteresovano u društvu porodice ili prijatelja osobe s kojom su u vezi.  

Vodolija
Vodolije samo treba pustiti na miru i dati im priliku da tu i tamo budu sami. Nažalost, potreba za samoćom drugima često izgleda kao nezainteresovanost, zbog čega Vodolije u vezama imaju problema.  

Ribe
Jedan od najčešćih uzroka razvoda je novac, a Ribe su jako loše s novcem. Ne znaju da raspolažu sa njim, zbog čega često imaju nesuglasice u vezama.

Više o:

Horoskop Ljubav Veze