PREVARE

Djevojka primijetila da joj novac nestaje s računa, a onda je shvatila da je razlog krajnje bezobrazan

Majkl je bio veoma galantan prema drugim djevojkama, ali na njen račun

Eksford: Prijavila sve policiji

Telegraf.rs

10.11.2018

Ejndžel Eksford (Angel Exford, 29) i Majkl Feksenfild (Michael Fehsenfeld, 26) zabavljali su se nekoliko mjeseci prije nego što su završili vezu u septembru. Međutim, malo prije toga, izašli su na sastanak i tom prilikom je momak rekao svojoj djevojci da je izgubio novčanik. Ejndžel mu je tada dodala svoju torbu ne sluteći da će joj od tog trenutka život postati pakao u režiji bivšeg momka.

Naime, Majkl je tom prilikom uzeo podatke s njene kartice, nakon čega ju je blokirao na svim društvenim mrežama. Nije prošlo dugo vremena kada je djevojka počela primjećivati da joj novac nestaje s računa.

Feksenfild: Novac trošio na novu djevojku

Kako je kasnije saznala, Majkl je bio veoma galantan prema drugim djevojkama, ali na njen račun. Od kupovine cvijeća do puta i smještaja u Parizu za njega i novu djevojku, sve je plaćao karticom svoje bivše djevojke.

Ejndžel je nekako uspjela saznati da se njen bivši s novom djevojkom nalazi u Parizu, pa je slučaj prijavila policiji, koja ga je, zajedno s razočaranom djevojkom, sačekala na londonskom aerodromu prilikom povratka s puta.

Feksenfild je priznao krivicu, osuđen je na uvjetnu kaznu, kao i na 150 sati društvenog rada.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.