ŠOKANTNO

Završila iščašenog ramena i krvava: Željeli su voditi ljubav kao u "50 nijansi sive"

Šest dana ranije ona je navodno rekla da bi voljela da je on "otme i zaveže za drvo"

Par je redovno snimao svoj grubi seks. Ilustracija

The Sun

4.12.2018

Grube seksualne igrice pretvorile su se u nešto puno gore nakon što je žena zaboravila sigurnu riječ koja je glasila "kuhalo za jaja", piše "The Sun".

Din Vilkins (Dean Wilkins) je svoju ljubavnicu Lusi Arčer (Lucy Archer) ošamario i udario prije nego što je samo u grudnjaku istrčala na ulicu.

 - Bez brige, samo se igramo - doviknuo je on nakon toga zaprepaštenim komšijama.

Neko je ipak pozvao policiju, a Lusi su zatekli krvavog nosa, otečenog obraza, počupane kose, iščašenog ramena i s tragovima gušenja na vratu.

Šest dana ranije ona mu je navodno rekla da bi voljela da je on "otme i zaveže za drvo", a u noći kad se sve to dogodilo njih dvoje su pili i konzumirali kokain.  

Par, koji se upoznao na Tinderu, redovno je snimao svoj grubi seks i na snimcima se vidi kako udaraju i šamaraju jedno drugo tokom seksualnog odnosa. Sigurnu riječ smislili su nakon što joj je on jednom prilikom gurnuo prste duboko u grlo.

- Nikad se ni jedno od nas nije žalilo da je nešto previše grubo. Dapače, htjeli smo to dovesti na višu razinu - ispričao je Din na sudu.

- Puna sam modrica - napisala mu je u jednoj poruci dvije sedmice prije ove situacije.

On je objasnio da je mislio da se samo htjela pohvaliti.

Sud je odlučio da je žena ipak pretrpjela povrede tokom seksualnih igrica na koje nije pristala, te će Vilkins biti osuđen u toku ovog mjeseca, prenosi "The Sun". 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.