ZAVJERA

Žena ostala u šoku kad je saznala da joj muž ima još dvije žene i 13 djece

Ona je priču je pretvorila u uspješnu knjigu koju je nazvala “The Bigamist”

Alen ima najmanje 13 odjece sa šest različitih žena. Agencija

Index.hr

19.12.2018

Žena iz Škotske ostala je u šoku kad je otkrila da je njen suprug "tajni agent" zapravo bigamist s druge tri žene i trinaestero djece.

Meri Tarner Tomas (Mary Turner Thomson, 53) iz Edinburga bila je užasnuta kad je saznala da je njen američki muž Vilijam Alen Jordan (William Allen Jordan) razradio elaboriranu mrežu laži da bi skrivao svoju prevaru.


Alen ima najmanje 13 odjece sa šest različitih žena, kojima je govorio da je tajni agent da bi objasnio svoje česte odsutnosti, piše "Daily Star".

Tvrdio je da je CIA agent koji je morao putovati na misije, no zapravo je bio IT radnik koji je lažirao pisma ministarstva odbrane i propusnice vojnim bazama.

- Upoznala sam Vilijama online kad sam bila samohrana majka s devetomjesečnom bebom. Bio je veoma šarmantan - prisjetila se Meri.

- Počeli smo izlaziti i pitao me hoću li se udati za njega nakon samo dvije sedmice. Odbila sam ga, ali naposljetku smo se zaručili i bili smo u braku četiri godine.

- Nakon šest mjeseci ostala sam trudna, što mi je bilo veliko iznenađenje, s obzirom na to da mi je rekao kako je neplodan - kaže Meri te otkriva da je tek sedam dana u šest godina koliko ga poznaje uspjela provesti s njim zaredom zbog njegovog “posla”.

Ona je  priču je pretvorila u uspješnu knjigu koju je nazvala “The Bigamist”. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.