LJUBAV

Milijana otkrila koje su prednosti života sa 53 godine starijim Milojkom, a evo šta joj je zabranio

Stvorit ćemo onoliko koliko budemo mogli, kazala ona

Tvrde da su sretni

Avaz.ba

21.3.2019

Romansa Milijane Bogdanović (21) i Milojka Božića (74) već danima intrigira javnost  kako u Srbiji tako i u regionu, a uveliko se priča o njihovom ulasku u neki od popularnih rijalitija.

- Među nama je prvo počelo druženje, viđanje, a sada je to već preraslo u ozbiljnu vezu - rekla je Milijana na početku razgovora o vezi s Milojkom, pa istakla koje su prednosti života s njim.

- Pretjerano je zgodan za svoje godine i pretjerano je dobar prema meni. On je meni pružio sve, a šta bi mogao neki mlađi, to ne znam. Iskreno, ko ne voli novac, ali u ovoj priči novac nema nikakve veze. A, može li finansijski da mi pruži sve... Pa, to me mnogo ne zanima. Ne zanima me hoćemo li imati skup auto, veliku kuću, meni je to nebitno. Stvorit ćemo onoliko koliko budemo mogli - kazala je ona, prenosi Pink, a onda je otkrila kako izgleda njena svakodnevica.

- Odem s drugaricom na piće, sestrom. Idem u šoping i kupim nešto kad mi treba, a izlazimo zajedno. Nikakva ograničenja. A ti, šuti, kao nisi mi uveo sankcije - dobacila je Milijana Milojku, koji je potom priznao da mu smeta da izlazi u noćne provode.

- Pa, dobro... Tu sam ljubomoran - rekao je on, pa zaključio:

- Ne znam da li se desi da sat ili dva budemo razdvojeni. Mi smo baš vezani.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.