ZANIMLJIVOST

Sedam tajnih znakova koji otkrivaju privlačnost

Njen YouTube kanalu ima više od 180 hiljada pretplatnika

Nadja Bokodi. Screenshot

Avaz.ba

16.12.2019

Nadja Bokodi (Nadia Bokody), seksualna spisateljica iz Australije, ima i YouTube kanal na kojem je prati više od 180 hiljada osoba. U videu koji je nedavno objavila govori o tajnim znakovima koji bi trebali otkriti jesmo li nekome privlačni.

Australka je otkrila sedam znakova koji će biti od pomoći u ljubavnom životu.

Nadja Bokodi. Screenshot

1. Šalje vam poruke

Nadja se obratila muškarcima te otkrila da je dobar znak ukoliko vam pripadnice ljepšeg spola često šalju poruke. Poruke su znak da joj se sviđate.

2. Zbog vas se sređuje

Prema riječima Nadje, ovo podjednako rade i muškarci i žene ukoliko im se neko svidi. Također, ona ističe da treba paziti i na male geste, poput popravljanja kose, odjeće ili držanja tijela. Pogrbljenim položajem osoba šalje signal da nije zainteresirana za vas. 

3. Često vas gleda 

Ovaj tajni znak uglavnom primjenjuju žene, stoga ako niste sigurni šta neka djevojka misli o vama, pratite njene poglede u skupini ljudi. Međutim, žene su jako suptilne prilikom upućivanja pogleda prema osobama koje su im privukle pažnju. Ukoliko shvate da i vi njih gledate, uzvratit će pogledom.

4. Voli vaš humor

Australska spisateljica stava je da će se osobe više smijati u prisustvu osoba koje im se dopadaju.

5. Često vas dodiruje

Žene su suptilnije prilikom dodirivanja od muškaraca. Međutim, Nadja smatra da, ako joj se zaista sviđate, pronaći će način da ostvari fizički kontakt s vama.

6. Obasipa vas komplimentima

Uvijek pazite na riječi koje upućuje osoba koja vas privlači, ali i na to kako vam ih govori. Ako često dobivate komplimente od iste osobe, moguće je da joj se i sviđate. 

7. Koristi svaku priliku za razgovor

Nadja je mišljenja da će osoba kojoj se sviđate koristiti svaku priliku da ostvari komunikaciju i razgovor s vama. 

Na kraju, australska spisateljica zaključila je da se ne trebate fokusirati samo na ove znakove. Ukoliko se sviđate nekoj osobi, vjerovatno će pokazati više znakova.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.